OBS!! Vi skickar alltid ett bekräftelsemail till e-posten du uppgett när du gjort din beställning, om du inte fått det kontrollera din "skräppost".

Vi tillämpar förskottsbetalning och inom Sverige tillkommer expedition- & emballagekostnad på 79-109 kr. Fraktfritt vid köp över 500kr.

Vid medlemskap i SPEXUS var vänlig att uppge det i meddelandefältet längst ner och invänta svar från oss på vad du ska betala. 

Rabatten räknas endast på produkter och ev. expedition- & emballagekostnader tillkommer sedan.

Om du har betalat in för mycket pengar till oss?  Då ska du självklart få tillbaka dessa så snabbt som möjligt, men vi tar en administrativ avgift på 10 kr som dras av från beloppet som ska återbetalas, är beloppet 10 kr eller mindre återbetalas alltså inga pengar.

Vår ambition är att leverera samma dag som du beställer och betalar med Swish innan kl. 11.00. Detta gäller köp gjorda måndag-torsdag. Helgdagar har viss fördröjning.

Du betalar enkelt till vårt Swishnr: 123 208 22 20 (syns omgående)

Eller som banköverföring till vårt Bankgiro nr: 5488-4697 (kan ta 1-3 vardagar beroende på vilken bank du har) 

OBS! Obetald order makuleras efter 15 bankdagar.

Märk betalningen med ditt för och efternamn i meddelandefältet.

Fraktnivåer:

Lättgods vikt upp till 1 kg 79 kr

Lättgods vikt upp till 2 kg 109 kr

Över 2 kg enligt avtal.

(Vi skickar inte foder och kattsand)

Internationella leveranser utanför Sverige efter överenskommelse.

F-skattsedel finns och alla priser är inklusive moms.

Dina varor skickas med Posten, som ett postpaket och det innebär att du får hämta dina varor på ditt närmaste utlämningsställe. Våra leveranser är spårbara.

Outlösta försändelser: Det är upp till dig som kund att ange en giltig och korrekt telefonnummer, mail och leveransadress. Om vi av någon anledning får tillbaka ett paket som ej hämtats ut och går i retur till oss förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift på 295 kr, oavsett köpesumma, för att täcka våra administrativa kostnader och returfrakt.

Transportskadad leverans: När du tar emot varan kan den ha skadats i transporten. Anmäl i så fall skadan direkt till distributören, enklast där du hämtade paketet. Syns skadan utvändigt ska du reklamera redan när du tar emot försändelsen.

Sekretesspolicy
Vi respekterar ditt privatliv. Därför ger vi inte ut, vidarebefodrar eller säljer vidare din epostadress eller andra uppgifter.